Fremgangsmetode

Udskriv
Dæk bønnerne med rigeligt vand og sæt dem i blød i ca. 12 timer. Kasser iblødsætningsvandet.
Kom bønnerne i en gryde sammen med vand, ingefær, salt, limeblade og laurbærblade. Kog bønnerne ved svag varme og under låg i ca. 45 min. eller til de er meget møre. Lad bønnerne dryppe godt af og kassér laurbær- og limeblade. Afkøl bønnerne.
Kom de kolde afdryppede bønner i en foodprocessor sammen med hytteost, limesaft og spidskommen. Kør blandingen i ca. 3 min. eller til den er helt glat. Vend korianderblade i spreaden og smag til.
Server bønnespreaden sammen med ristede pitabrød.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 0 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 0 %
Kulhydrat: 0 %
Fedt: 0 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Tilbehør

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.