Fremgangsmetode

Udskriv
Nip bønnerne og kog dem møre i saltet, spilkogende vand. Afkøl hurtigt i iskoldt vand. Dræn bønnerne. Blend hytteost og mælk fuldstændig glat og uden klumper. Tilsæt sennep og peber og vend bønnerne i dressingen.
Del makrellen i 10 store stykker a ca. 50 g Anret bønnesalaten på et stort fad. Læg her på makrelstykkerne med nogle cm afstand.
Smelt smørret lysebrunt i panden og steg de friske stikkelsbær ved jævn varme, så panden ikke går i kog, men heller ikke sprækker stikkelsbærrene for meget. Steg bærrene til de er gennemvarme og let bløde. Krydr med lidt salt og peber. Anret en skefuld stikkelsbær på hvert makrelstykke.
Skær æblerne i hele skiver på et mandolinjern, så kernehuset udgør en lille ”blomst” i midten af æbleskiven og stik æbleskiverne ned i salaten mellem fiskestykkerne, så de ”vifter” kækt. Pynt med lidt nyklippet karse og server straks.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 9420 kJ

Energifordeling:

Fiber: 35 g
Protein: 25 %
Kulhydrat: 16 %
Fedt: 59 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.