Fremgangsmetode

Udskriv

Dag 1

Bland æblemost, rugflager, hasselnødder og kokos sammen og lad det stå i køleskabet til næste dag.

Dag 2

Vend yoghurt, pære, fløde, tranebær og vanilje sammen i en skål og bland det forsigtigt med de udblødte rugflager. Smag müslien til og anret den i små glas eller skåle. Pynt med brombær og server straks.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 7870 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 10 %
Kulhydrat: 47 %
Fedt: 43 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Dag 1

Dag 2

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.