Fremgangsmetode

Udskriv
Blend mandelmælk, vaniljekorn, skyr og bananer i ca. 30 sek. Hæld den varme chokolade i blandingen mens der blendes, så chokoladen ”split´s” i små stykker.
Fordel i glas og pynt med chokolade, aromatisk olie og anisfrø.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 8610 kJ

Energifordeling:

Fiber: 10.8 g
Protein: 12 %
Kulhydrat: 38 %
Fedt: 50 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Pynt

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.