Fremgangsmetode

Udskriv
Kom solbær i et ildfast fad. Tilsæt honning og jernurt og vend det sammen. Bag solbærrene i ovnen - til solbærrene lige "knækker". Lad solbærrene køle af helt af i fadet.

Parfait

Flæk vaniljestangen og skrab kornene ud. Bring vand, sukker og vaniljekorn i kog og tag gryden af varmen. Pisk den lune sukkerlage ned i æggeblommerne, og kom æggemassen tilbage i gryden. Pisk massen til et let skum over svag varme. Tag gryden af varmen og afkøl æggemassen let. Pisk fløden til let skum og vend den forsigtig ned i æggemassen sammen med jernurt. Kom parfaitmassen i en form eller 10 små portionsskåle og frys den ca. 3-4 timer afhængig af formens størrelse. Server med bagte solbær.

Bagetid

10-15 min. ved 160°.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 20940 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 4 %
Kulhydrat: 33 %
Fedt: 63 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Parfait

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.