Fremgangsmetode

Udskriv

Bagte rødkålschunks

Steg kålen gylden på begge sider i olie. Drys med salt og peber og læg kålen i en gastrobakke. Steg løgene let i resten af olien og fordel dem hen over rødkålen. Bland ribssaft, eddike, ingefær og olie sammen og fordel det på kålene. Bag kålene til de er møre - men med bid. Hæld lagen fra kålene og kog den ind til en tynd sirup.

Sesam-dip

Kom dadler, sesam, olie og de øvrige ingredienser i en foodprocessor og kør til en jævn blanding. Tilsæt evt lidt vand for at få en passende dressing-konsistens.
Anret de lune rødkåschunks med løg på et fad og dryp med den indkogte sirup. Fordel sesamdippen på kålene. Drys med peanuts og persille eller koriander.

Bagetid

Ca. 40-50 min. ved 170°.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 8620 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 9 %
Kulhydrat: 40 %
Fedt: 51 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Bagte rødkålschunks

Sesam-dip

Månedens tema

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.