Fremgangsmetode

Udskriv
Kom rødbeder i et ovnfast fad og drys med groft salt. Bag de hele rødbeder midt i ovnen - til de er møre. Lad rødbederne køle let af. Skær dem ud i mindre stykker og kom dem i en skål.

Syrnet fløde

Rør fløde med honning, eddike, dild, peberrod, dildfrø, salt og peber. Lad fløden stå og syrne i 20-30 min. på køkkenbordet - til den tykner let.
Kom dressingen på de lune rødbeder - og lad dem trække i 10 min. Smag til.
Server rødbederne med den syrnede fløde.

Bagetid

Ca. 1½-2 timer ved 170º - varmluft.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 8040 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 8 %
Kulhydrat: 54 %
Fedt: 38 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Syrnet fløde

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.