Fremgangsmetode

Udskriv
Skyl rødbederne grundigt og læg dem i en gastrobakke. Vend dem med olien og drys med salt. Bag dem til møre.

Vinaigrette

Bland rødløgene med olie og eddike til en vinaigrette.
Halver hindbærrene. Server rødbederne lune med vinaigrette, hindbær og ost. Drys med salt og peber og top med dild.

Bagetid

Ca. ½ time ved 180°.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 19650 kJ

Energifordeling:

Fiber: 30.4 g
Protein: 8 %
Kulhydrat: 11 %
Fedt: 81 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Vinaigrette

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.