Fremgangsmetode

Udskriv
Kom kirsebærrene i et ovnfast fad og vend dem med honning, citronskal og -saft. Bag dem i ovnen - til de falder sammen og smider lidt væske. Lad kirsebærrene køle af.

Brun farin-creme

Rør yoghurt sammen med farin og citronsaft til en glat creme. Pisk fløden til et let skum og vend det i farin-yoghurten - til en let og luftig creme.
Server de bagte kirsebær med brun farin-creme.

Bagetid

Ca. 10 min. ved 150°.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 11620 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 6 %
Kulhydrat: 55 %
Fedt: 39 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Brun farin-creme

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.