Fremgangsmetode

Udskriv

Bagte auberginer

Læg auberginerne på en bageplade. Pensl med smør og drys med oregano, salt og peber. Bag auberginerne - til de er møre og lysebrune. Lad dem køle af.

Kærnemælksfløde

Pisk fløden til skum. Vend forsigtigt kærnemælk, honning, hvidløg, salt og peber i skummet.
Anret auberginerne på et fad. Dryp lidt af dressingenen over og server resten ved siden af. Pynt med friske ribs og et drys spidskommen.

Bagetid

Ca. 30 min. ved 190°.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 3280 kJ

Energifordeling:

Fiber: 25.3 g
Protein: 8 %
Kulhydrat: 29 %
Fedt: 63 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Bagte auberginer

Kærnemælksfløde

Pynt

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.