Fremgangsmetode

Udskriv
Kom rødbedeternene i en lille bradepande og bland dem godt med løg, olie, eddike , hvidløg, salt og peber. Dæk bradepanden med alufolie og bag rødbederne midt i ovnen - til de er møre.
Skyl quinoaen og kom den i kogende vand tilsat salt, kanelstang og hvidløg. Kog i ca. 15 min. ved svag varme. Hæld quinoaen i en sigte.
Lad de bagte rødbeder køle lidt af. Vend quinoa sammen med rødbederne. Smag til.

Myntefløde

Pisk fløden let med en gaffel og tilsæt tykmælk, mynte, salt og peber.
Anret salaten på et fad og dryp med myntefløden.

Bagetid for rødbeder

Ca 45 min. ved 175° - varmluft.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 8590 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 9 %
Kulhydrat: 50 %
Fedt: 41 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Myntefløde

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.