Fremgangsmetode

Udskriv
Kom pastinakker i en bradepande sammen med bacon, salvie og olivenolie. Bag pastinakkerne midt i ovnen - til de er møre men med bid. Vend æblebådene med pastinakkerne, mens de stadig er varme.
Vend de kogte linser med kirsebæreddiken og smag til.

Grøn fløde

Blend fløde, basilikum, salt og peber hurtigt i en hurtighakker, så cremen bliver grøn - men ikke tyk. Smag til.
Anret linserne i et tyndt lag på et stort fad. Fordel pastinak og æble herpå. Dryp med den grønne basilikumcreme og server straks.

Bagetid

Ca. ½ time ved 175° - varmluft.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 13300 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 15 %
Kulhydrat: 56 %
Fedt: 29 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Grøn fløde

Hertil

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.