Fremgangsmetode

Udskriv
Skær toppen af hvidløgene og dryp med olie og salt. Pak hvidløgene ind i alufolie og bag dem i ovnen.
Lad hvidløgene køle af. Pres det bløde hvidløgskød ud i en skål. Mos hvidløgspuréen med et piskeris eller kom den i en foodprocessor og blend til en jævn blanding. Tilsæt fløde og friskkværnet peber. Smag til. Stil puréen tildækket i køleskabet indtil serveringen.

Bagetid

45-60 min. ved 180°.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 2500 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 7 %
Kulhydrat: 34 %
Fedt: 59 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.