Fremgangsmetode

Udskriv
Varm olien i en stor gryde ved kraftig varme og svits løg og kartofler i ca. 4 min. Tilsæt squash, aubergine, karrypasta, hvidløg og stødt koriander og steg videre i ca. 4 min ved jævn varme. Tilsæt bouillon, kikærter, hakkede tomater, kokosmælk, mangochutney, citronsaft, salt og peber - og rør det godt sammen. Lad det simre i ca. 15 min. Smag retten til. Fordel grøntsagsblandingen i et ovnfast fad og bag det i ovnen - til kartoflerne er møre. Pynt med koriander og server grøntsagsfadet med skyr og naanbrød.

Bagetid for kikærtepande

Ca. 50 min. ved 200° - varmluft.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 23260 kJ

Energifordeling:

Fiber: 85 g
Protein: 14 %
Kulhydrat: 60 %
Fedt: 26 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Tilbehør

Pynt

Månedens tema

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.