Fremgangsmetode

Udskriv
Pensl auberginerne med olie og bag dem bløde i ovnen.
Køl auberginerne let af. Skrab kødet ud af skallen - i så store stykker som muligt. Kom auberginekødet i en sigte og lad det dryppe af i ca. 2 min. Bland yoghurt, fløde, citronsaft og de øvrige ingredienser sammen i en skål. Hak auberginekødet groft og vend det i dressingen. Smag til.
Anret auberginedippen og server tomater, agurk, rødløg. Pytn med persille.

Bage

Ca. 30-40 min. ved 200° - varmluft.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 7340 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 13 %
Kulhydrat: 57 %
Fedt: 30 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.