Fremgangsmetode

Udskriv

Sirup

Kog appelsinsaft og sukker ved kraftig varme i ca. 4 min. - til der er knap 1½ dl sirup. Tilsæt passionsfrugt og kog i yderligere ca. 1 min. Tag gryden af varmen og rør ananas og chili i. Køl siruppen af.
Fordel skyren i glas og top med appelsin-passionsfrugtsirup med ananas.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 4630 kJ

Energifordeling:

Fiber: 7.8 g
Protein: 64 %
Kulhydrat: 34 %
Fedt: 2 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Sirup

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.