Fremgangsmetode

Udskriv
Sauter kartofler, fennikel og løg i smørret i en pande. Krydr med salt og peber. Sauter spinaten for sig, så den lige falder sammen. Vend spinaten i kartoffelblandingen sammen med den varmrøgede laks.
Pisk æg, fløde og mælk sammen og hæld massen på panden. Steg æggekagen et par min. i panden, så den lige sætter sig. Bag herefter æggekagen i ovnen til æggemassen har sat sig og er let gylden på toppen. Server æggekagen kold eller varm med groft rugbrød og syltede agurker til.

Bagetid

10-20 min. ved 200°.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 19140 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 20 %
Kulhydrat: 30 %
Fedt: 50 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Tilbehør

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.