Fremgangsmetode

Udskriv

Æblegelé

Læg husblas i blød i ⅓ af vandet. Kom æblemost og resten af vandet i en gryde og bring det i kog. Drys proteinpulver i under omrøring. Tilsæt husblas og vand og varm blandingen op til 75°. Smag til med æbleeddike. Fordel ca. 50 små plastikglas på bakker. Fyld ca. ½ dl æblegelé i hvert glas og stil dem tildækkede på køl.

Vaniljecreme

Pisk fløde, valleproteinpulver, proteinpulver, sukker og vaniljesukker til et let skum. Kom skyr og rapsolie i en skål og bland det godt. Vend forsigtigt skyrblandingen i fløden. Smag til med sukker. Pynt æblegelé med 2 spsk vaniljecreme og server dem kolde.
Udviklet i samarbejde med "Kulinarium", Aalborg Universitetshospital.

Energiindhold pr. portion (80 g)

Energi: 457 kJ, Fedt: 6,1 g, Kulhydrat: 4,9 g, Protein: 8,8 g.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 24790 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 33 %
Kulhydrat: 18 %
Fedt: 49 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Æblegelé

Vaniljecreme

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.