Fremgangsmetode

Udskriv

Æble-sveske kompot

Udblød sveskerne i vand natten over.
Kom svesker, vand og sukker i en gryde og kog i ca. 10 minutter til sveskerne er kogt let ud. Tilsæt æbletern og kog yderligere ca. 5 minutter til æblerne er gennemvarme, men stadig har bid. Smag til og afkøl grøden.

Crumble

Smelt honning i en gryde sammen med smør. Kom rugflager og nødder i en bradepande og bland det hele grundigt med honningmassen. Bag crumble i ovnen til det er gyldent og sprødt.
Pisk fløden til et fast skum. Tilsæt mælken og pisk et øjeblik. Det nedsætter fedtprocenten på fløden, men bevarer den dejlige smag og gør flødeskummet let og luftigt. Fordel kompotten i glas og drys med rugflager og top med flødeskum.

Bagetid

15-20 min. ved 175°.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 12530 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 5 %
Kulhydrat: 66 %
Fedt: 29 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Æble-sveske kompot

Crumble

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.