Fremgangsmetode

Udskriv

Dag 1

Kom mel, vand, havregryn, skyr, surdej, æbler, gær og honning i en røremaskine. Slå dejen sammen ved laveste hastighed i ca. 3 min. Skru herefter op til højeste hastighed og ælt dejen i ca. 6 min. TIlsæt salt og ælt i yderligere i ca. 1 min. ved laveste hastighed. Lad dejen hæve tildækket i køleskabet i ca. 24 timer.

Dag 2

Kom dejen ud på et meldrysset bord og skær dejen ud i ca. 40 stykker. Bag bollerne i ovnen til de er gyldne.

Bagetid

Ved 260°.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 28120 kJ

Energifordeling:

Fiber: 102.1 g
Protein: 14 %
Kulhydrat: 80 %
Fedt: 6 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.