X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.

Smagen af stillehavskulmule sammenlignes ofte med torsk eller kuller, da de tilhører samme fiskefamilie.

Kulmule er en fantastisk spisefisk. Efter tilberedning ses kødet tydeligt i fine store flager.

Stillehavskulmulen er MSC-certificeret fra bæredygtigt og miljørigtigt fiskeri – og er, som altid, fanget uden bomtrawl.

Stillehavskulmulen findes i en sprødbagt udgave og naturel i tern.

Den panerede stillehavskulmule på 120g har en sprød og knasende overflade, som holder på saften og smagen fra kødet. Den skønne og sprøde smag fra den fine batter/dej komplimenterer kødets naturlige og milde smag rigtig godt (54% fisk). Perfekt til mange typer af serveringer; på buffet, portionsanretninger eller take-away.
Kulmulen er forstegt; tilberedes direkte fra frost; i ovn (20 min. v. 200C). Hurtig og enkel håndtering.​

Tern på 7g af stillehavskulmule giver mange anvendelsesmuligheder i køkkenet. Anvend dem i diverse supper og gratiner. Nemt at dosere uden spild. De er klar til brug direkte fra frost.​

Har du spørgsmål til nyheden?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til nyheden, produkter og meget mere.

Royal Greenland
Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
98154400
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Seneste nyheder

26.03.2024

Månedens opskrift fra Kornets hus - Hveder

April månedens opskrift kommer fra Kornets Hus, som er Danmarks nye oplevelsescenter for korn og mad

25.03.2024

Nyhed! Mini Rustikke Kartoffelstykker Mix

Med vores nye mixkasse er der morgenbrød til enhver smag

25.03.2024

Nye Burgerboller med masser af smag

Forkæl dine gæster med vores nye burgerboller, der er udviklet med fokus på tidens trends

21.03.2024

Nyhed! Smørbagte snurrer

Forkæl dine gæster med vores nye Kanel- og Kardemommesnurrer, der er bagt udelukkende på smør.

14.03.2024

Paneret Isingfilet – glutenfri!

Et smagfuldt alternativ til traditionelle rødspættefileter

14.03.2024

Grønlandske torskeloins

Fra skånsomt, kystnært fiskeri hvor torsken fanges med garn eller line

11.03.2024

Valsemøllen lancerer nyhed til fagfolk: ”ferment – aktiv surdej”

I forbindelse med fejringen af 125-års jubilæum, lancerer Valsemøllen melblandingen ”Ferment – Aktiv