X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.

Smagen af stillehavskulmule sammenlignes ofte med torsk eller kuller, da de tilhører samme fiskefamilie.

Kulmule er en fantastisk spisefisk. Efter tilberedning ses kødet tydeligt i fine store flager.

Stillehavskulmulen er MSC-certificeret fra bæredygtigt og miljørigtigt fiskeri – og er, som altid, fanget uden bomtrawl.

Stillehavskulmulen findes i en sprødbagt udgave og naturel i tern.

Den panerede stillehavskulmule på 120g har en sprød og knasende overflade, som holder på saften og smagen fra kødet. Den skønne og sprøde smag fra den fine batter/dej komplimenterer kødets naturlige og milde smag rigtig godt (54% fisk). Perfekt til mange typer af serveringer; på buffet, portionsanretninger eller take-away.
Kulmulen er forstegt; tilberedes direkte fra frost; i ovn (20 min. v. 200C). Hurtig og enkel håndtering.​

Tern på 7g af stillehavskulmule giver mange anvendelsesmuligheder i køkkenet. Anvend dem i diverse supper og gratiner. Nemt at dosere uden spild. De er klar til brug direkte fra frost.​

Har du spørgsmål til nyheden?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til nyheden, produkter og meget mere.

Royal Greenland
Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
98154400
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Seneste nyheder

03.07.2024

NYT FJERKRÆPÅLÆG FRA DELITASTE

Prøv vores 3 nye fjerkræpølser i skiver.

03.07.2024

Ny eksklusiv skinkeserie lavet af gris fodret med kastanjer

Delitaste lancerer ny serie af udsøgte salamier og serranoskinke af grise fordret med kastanjer.

24.05.2024

Bag italienske surdejs-klassikere med én grunddej

Kom godt rundt i det italienske brødunivers med Valsemøllens grunddej.

24.05.2024

Bagetips til en sprød og saftig sommer med ”Ferment – Aktiv surdej”

Valsemøllens bagere har udviklet en række opskrifter på sommerens lækre brød med afsæt i ”Ferment".

23.05.2024

Friske og sprøde opskrifter til sommeren!

Hos Good Food Group elsker vi at inspirere til nye og spændende retter.

06.05.2024

Nyhed! Vegansk Pepperoni

Et plantebaseret topping-alternativ til pizza, focaccia og panini

28.04.2024

Nyhed! HELLMANN’S Professional

Nu lanceres en Hellmann's særligt udviklet til det profesionelle køkken og de hårdeste applikationer

23.04.2024

Bliv klar til grillsæsonen!

Skyd sommersæsonen igang og indfør en ugentlig grilldag, som helt sikkert vil gøre dine gæster glade

23.04.2024

Nyhed: Beauvais Økologisk Grøntsagsburger

Orkla har netop lanceret en revolutionerende og planterig nyhed: Beauvais Økologisk Grøntsagsburger

26.03.2024

Månedens opskrift fra Kornets hus - Hveder

April månedens opskrift kommer fra Kornets Hus, som er Danmarks nye oplevelsescenter for korn og mad