X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.

Royal Greenland lancerer nu sprøde og delikate nuggets af alaskasej i glutenfri panering (Indeholder 65% fisk). Paneringen består af rismel og majsmel.

Denne nyhed er ikke blot en fornøjelse for ganen, men også et svar på den stigende efterspørgsel efter kvalitets-glutenfrie alternativer. Derudover indeholder paneringen heller ikke æg og mælk, hvilket gør disse nuggets til et fremragende valg for dem med disse fødevareintolerancer.

Disse Glutenfri nuggets er ideelle for fish ’n chips serveringer hvor mindre enheder er en fordel, on-the-go snacks i "kræmmerhus" eller takeaway, børnemenuer mv.

Tilpasset til Det Travle Køkken

Designet til praktisk anvendelse i travle professionelle køkkener, er disse nuggets forstegte og klar til at blive tilberedt direkte fra frost på kun 14-16 minutter ved 180°C i ovn, eller ca. 4 minutter ved 180°C i friture. Denne nemme og alsidige tilberedning sikrer, at de nemt kan integreres i ethvert køkken.

Forpligtelse til Bæredygtighed

De glutenfri nuggets indeholder 65% alaskasej, som er MSC-certificeret, hvilket betyder at fisken er fanget bæredygtigt og miljørigtigt. Vores forpligtelse til bæredygtighed afspejles derfor i hver eneste nuggget, hvilket giver dig og dine kunder en smag af ansvarlighed.

Praktisk Emballage

Pakket i poser á 1 kg, med 3 x 1 kg per karton, gør det enkelt kun at tage det ud af fryseren som er nødvendigt.

Har du spørgsmål til nyheden?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til nyheden, produkter og meget mere.

Royal Greenland
Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
98154400
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Seneste nyheder

03.07.2024

NYT FJERKRÆPÅLÆG FRA DELITASTE

Prøv vores 3 nye fjerkræpølser i skiver.

03.07.2024

Ny eksklusiv skinkeserie lavet af gris fodret med kastanjer

Delitaste lancerer ny serie af udsøgte salamier og serranoskinke af grise fordret med kastanjer.

24.05.2024

Bag italienske surdejs-klassikere med én grunddej

Kom godt rundt i det italienske brødunivers med Valsemøllens grunddej.

24.05.2024

Bagetips til en sprød og saftig sommer med ”Ferment – Aktiv surdej”

Valsemøllens bagere har udviklet en række opskrifter på sommerens lækre brød med afsæt i ”Ferment".

23.05.2024

Friske og sprøde opskrifter til sommeren!

Hos Good Food Group elsker vi at inspirere til nye og spændende retter.

06.05.2024

Nyhed! Vegansk Pepperoni

Et plantebaseret topping-alternativ til pizza, focaccia og panini

28.04.2024

Nyhed! HELLMANN’S Professional

Nu lanceres en Hellmann's særligt udviklet til det profesionelle køkken og de hårdeste applikationer

23.04.2024

Bliv klar til grillsæsonen!

Skyd sommersæsonen igang og indfør en ugentlig grilldag, som helt sikkert vil gøre dine gæster glade

23.04.2024

Nyhed: Beauvais Økologisk Grøntsagsburger

Orkla har netop lanceret en revolutionerende og planterig nyhed: Beauvais Økologisk Grøntsagsburger

26.03.2024

Månedens opskrift fra Kornets hus - Hveder

April månedens opskrift kommer fra Kornets Hus, som er Danmarks nye oplevelsescenter for korn og mad