X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.

Royal Greenland lancerer nu sprøde og delikate nuggets af alaskasej i glutenfri panering (Indeholder 65% fisk). Paneringen består af rismel og majsmel.

Denne nyhed er ikke blot en fornøjelse for ganen, men også et svar på den stigende efterspørgsel efter kvalitets-glutenfrie alternativer. Derudover indeholder paneringen heller ikke æg og mælk, hvilket gør disse nuggets til et fremragende valg for dem med disse fødevareintolerancer.

Disse Glutenfri nuggets er ideelle for fish ’n chips serveringer hvor mindre enheder er en fordel, on-the-go snacks i "kræmmerhus" eller takeaway, børnemenuer mv.

Tilpasset til Det Travle Køkken

Designet til praktisk anvendelse i travle professionelle køkkener, er disse nuggets forstegte og klar til at blive tilberedt direkte fra frost på kun 14-16 minutter ved 180°C i ovn, eller ca. 4 minutter ved 180°C i friture. Denne nemme og alsidige tilberedning sikrer, at de nemt kan integreres i ethvert køkken.

Forpligtelse til Bæredygtighed

De glutenfri nuggets indeholder 65% alaskasej, som er MSC-certificeret, hvilket betyder at fisken er fanget bæredygtigt og miljørigtigt. Vores forpligtelse til bæredygtighed afspejles derfor i hver eneste nuggget, hvilket giver dig og dine kunder en smag af ansvarlighed.

Praktisk Emballage

Pakket i poser á 1 kg, med 3 x 1 kg per karton, gør det enkelt kun at tage det ud af fryseren som er nødvendigt.

Har du spørgsmål til nyheden?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til nyheden, produkter og meget mere.

Royal Greenland
Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
98154400
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Seneste nyheder

26.03.2024

Månedens opskrift fra Kornets hus - Hveder

April månedens opskrift kommer fra Kornets Hus, som er Danmarks nye oplevelsescenter for korn og mad

25.03.2024

Nyhed! Mini Rustikke Kartoffelstykker Mix

Med vores nye mixkasse er der morgenbrød til enhver smag

25.03.2024

Nye Burgerboller med masser af smag

Forkæl dine gæster med vores nye burgerboller, der er udviklet med fokus på tidens trends

21.03.2024

Nyhed! Smørbagte snurrer

Forkæl dine gæster med vores nye Kanel- og Kardemommesnurrer, der er bagt udelukkende på smør.

14.03.2024

Paneret Isingfilet – glutenfri!

Et smagfuldt alternativ til traditionelle rødspættefileter

14.03.2024

Grønlandske torskeloins

Fra skånsomt, kystnært fiskeri hvor torsken fanges med garn eller line

11.03.2024

Valsemøllen lancerer nyhed til fagfolk: ”ferment – aktiv surdej”

I forbindelse med fejringen af 125-års jubilæum, lancerer Valsemøllen melblandingen ”Ferment – Aktiv