Fremgangsmetode

Udskriv

Antal kage og cupcakes

Opskriften giver 10 halloweenkager eller ca. 75 cupcakes. 

Mousser og fyld er beregnet pr. kage.

Kagedej

Æltetid: 2 min. ved mellem hastighed (skrab siderne ned inden der køres yderligere), 3 min ved mellem hastighed

Dejvægt: 450 g.

Form: Afvejes i den ønskede form. Gummiform gør kagen saftig og giver god holdbarhed.

Dejtemperatur: Stikovn: Indsættes ved 175-180°C

Bagetid (vejl.): Kagebunde: 35-40 min. Alm. muffins: 18-22 min. 

Dekoration: 

Kagebunde: Efter afkøling af bund og mousse smøres 100-150 g chokolademousse på hver kage. Kagen overtrækkes med sort overtræksmarcipan og afpyntes med spindelvævsglasur og (u)hyggelige marcipan edderkopper/flagremus. 

Muffins: Efter afkøling af bund og mousse afpyntes med chokoladecreme sprøjtet ud med tyl, pyntes med sort overtræksmarcipan dekoreret med spindelvævsglassur og (u)hyggelige marcipan edderkopper/flagremus

Chokolademousse

  1. Smelt chokolade i en skål.
  2. Sæt husblassen i blød i koldt vand i 5 minutter.
  3. Pisk fløden let.
  4. Pisk æggehvider og sukker til marengs.
  5. Smelt husblassen i appelsin saften.
  6. Når chokoladen er smeltet, røres æggeblommer i den varme chokolade og den smeltede husblas røres i chokoladen.
  7. Rør den letpiskede fløde i og når massen er glat vendes marengsen forsigtigt i.
  8. Chokolademoussen afkøles.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Valsemøllen
Havnegade 58
6700 Esbjerg
Danmark
76103300
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Kagedej

CHOKOLADEMOUSSE

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.