Opskriften giver 10 halloweenkager eller ca. 75 cupcakes.
Mousser og fyld er beregnet pr. kage.
Æltetid: 2 min. ved mellem hastighed (skrab siderne ned inden der køres yderligere), 3 min ved mellem hastighed
Dejvægt: 450 g.
Form: Afvejes i den ønskede form. Gummiform gør kagen saftig og giver god holdbarhed.
Dejtemperatur: Stikovn: Indsættes ved 175-180°C
Bagetid (vejl.): Kagebunde: 35-40 min. Alm. muffins: 18-22 min.
Dekoration:
Kagebunde: Efter afkøling af bund og mousse smøres 100-150 g chokolademousse på hver kage. Kagen overtrækkes med sort overtræksmarcipan og afpyntes med spindelvævsglasur og (u)hyggelige marcipan edderkopper/flagremus.
Muffins: Efter afkøling af bund og mousse afpyntes med chokoladecreme sprøjtet ud med tyl, pyntes med sort overtræksmarcipan dekoreret med spindelvævsglassur og (u)hyggelige marcipan edderkopper/flagremus
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Valsemøllen
Havnegade 58
6700 Esbjerg
Danmark
76103300
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.