Grillet hvid asparges med miso
SERVERING
10 portioner
Asparges
Servering
Asparges er et uimodståeligt forårs- og forsommertegn. Her har vi givet dem et let japansk touch ved hjælp af frisk yuzu, soja og shiso.
Skræl og kog aspargeserne i letsaltet vand i omkring 1-2 minutter, og afkøl dem derefter i isvand.
Bland HELLMANN’S Vegan, yuzujuice, Miso og sort peber sammen. Hæld blandingen i en sprøjtepose eller dressingflaske.
Aftør aspargeserne, og grill dem, så de får en tydelig karakter, gerne på en trækulsgrill.
Læg aspargeserne på et stort fad. Sprøjt dressingen over, og pynt med shiso-mix. Dryp med olie og soja.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Unilever Food Solutions
Ørestads Boulevard 73
2300 København
Danmark
Tlf: 43284100