Asparges er et uimodståeligt forårs- og forsommertegn. Her har vi givet dem et let japansk touch ved hjælp af frisk yuzu, soja og shiso.
Skræl og kog aspargeserne i letsaltet vand i omkring 1-2 minutter, og afkøl dem derefter i isvand.
Bland HELLMANN’S Vegan, yuzujuice, Miso og sort peber sammen. Hæld blandingen i en sprøjtepose eller dressingflaske.
Aftør aspargeserne, og grill dem, så de får en tydelig karakter, gerne på en trækulsgrill.
Læg aspargeserne på et stort fad. Sprøjt dressingen over, og pynt med shiso-mix. Dryp med olie og soja.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Unilever Food Solutions
Ørestads Boulevard 73
2300 København
Danmark
43284100
Se profil
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.