Fremgangsmetode

Udskriv

Asparges

Asparges er et uimodståeligt forårs- og forsommertegn. Her har vi givet dem et let japansk touch ved hjælp af frisk yuzu, soja og shiso.

Skræl og kog aspargeserne i letsaltet vand i omkring 1-2 minutter, og afkøl dem derefter i isvand.

Bland HELLMANN’S Vegan, yuzujuice, Miso og sort peber sammen. Hæld blandingen i en sprøjtepose eller dressingflaske.

Aftør aspargeserne, og grill dem, så de får en tydelig karakter, gerne på en trækulsgrill.

Servering

Læg aspargeserne på et stort fad. Sprøjt dressingen over, og pynt med shiso-mix. Dryp med olie og soja.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Unilever Food Solutions
Ørestads Boulevard 73
2300 København
Danmark
43284100
Se profil
Besøg websitet

Ingredienser

Asparges

Servering

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.