Grillet hvid asparges med miso

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

Asparges

  • 500 g asparges hvide, friske
  • 100 g Hellmann’s Vegan Mayonnaise 2,5 kg
  • 10 ml Yuzu-juice
  • 10 g miso
  • 1 g peber friskkværnet

Servering

  • 30 g shisourter
  • 50 g rapsolie
  • 25 g japansk soya
  • 20 g shisokarse-mix

Fremgangsmetode

Asparges

Asparges er et uimodståeligt forårs- og forsommertegn. Her har vi givet dem et let japansk touch ved hjælp af frisk yuzu, soja og shiso.

Skræl og kog aspargeserne i letsaltet vand i omkring 1-2 minutter, og afkøl dem derefter i isvand.

Bland HELLMANN’S Vegan, yuzujuice, Miso og sort peber sammen. Hæld blandingen i en sprøjtepose eller dressingflaske.

Aftør aspargeserne, og grill dem, så de får en tydelig karakter, gerne på en trækulsgrill.

Servering

Læg aspargeserne på et stort fad. Sprøjt dressingen over, og pynt med shiso-mix. Dryp med olie og soja.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Unilever Food Solutions

Ørestads Boulevard 73
2300 København
Danmark
Tlf: 43284100

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.