Fremgangsmetode

Udskriv

Til suppen

En gulerodssuppe med et asiatisk touch! Ingefær tilføjer en pebret smag og syre, som gør sig godt med gulerodens sødme. Friske Kaffir-limeblade kan købes hos grøntsagsgrossisten eller i den nærmeste asiatiske butik og kan sagtens fryses.

Sauter løgene  til de er bløde. Tilsæt ingefær, limeblade, grøn chili, revet gulerod, Knorr Krydderpasta Hvidløg, og sauter et minut til.

Tilsæt vand, røde linser, salt og Knorr Økologisk Grøntsagsbouillon. Kog op, og lad suppen simre i 15-20 minutter, indtil linserne og gulerødderne er bløde.

Fjern limebladene, blend suppen glat, og tilsæt madfløde.

Smag til med miso.

Før servering

Servér suppen med forårsløg i skiver og ristede melonkerner.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Unilever Food Solutions
Ørestads Boulevard 73
2300 København
Danmark
43284100
Se profil
Besøg websitet

Ingredienser

Til suppen

Før servering

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.