En gulerodssuppe med et asiatisk touch! Ingefær tilføjer en pebret smag og syre, som gør sig godt med gulerodens sødme. Friske Kaffir-limeblade kan købes hos grøntsagsgrossisten eller i den nærmeste asiatiske butik og kan sagtens fryses.
Sauter løgene til de er bløde. Tilsæt ingefær, limeblade, grøn chili, revet gulerod, Knorr Krydderpasta Hvidløg, og sauter et minut til.
Tilsæt vand, røde linser, salt og Knorr Økologisk Grøntsagsbouillon. Kog op, og lad suppen simre i 15-20 minutter, indtil linserne og gulerødderne er bløde.
Fjern limebladene, blend suppen glat, og tilsæt madfløde.
Smag til med miso.
Servér suppen med forårsløg i skiver og ristede melonkerner.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Unilever Food Solutions
Ørestads Boulevard 73
2300 København
Danmark
43284100
Se profil
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.