Jordskokken er en velsmagende nordisk knold, der gør sig godt i suppe. Lige denne variant har vi toppet med svampe, så den får et skønt strejf af efterår. En ret, der passer til både frokost og aftensmad og som både forret og hovedret.
Sauter skalotteløg og hvidløg i fedtstof til de er bløde.
Tilsæt jordskokkerne og svampene, og sauter, indtil væsken fra svampene er fordampet.
Tilsæt vinen, og lad det koge ind. Tilsæt vandet og Knorr Mad 15%, og lad det simre ved lav varme i 20 minutter
Bland MAIZENA med koldt vand, og jævn suppen.
Smag til med Knorr Kyllingefond, Intense Flavours, salt og peber.
Skær æblerne i fine tern. Brun æbleternene i fedtstof sammen med timian. Anret suppen, og top med de smørbrunede æbletern.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Unilever Food Solutions
Ørestads Boulevard 73
2300 København
Danmark
43284100
Se profil
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.