Fremgangsmetode

Udskriv

Vaflerne

Grøntsagsrester! Hvad med at komme dem i disse salte vafler og servere dem med en sur sød gulerodskonfiture... Top dem af med lidt revet parmesanost, for at gøre det ekstra lækkert. Mængder tilpasses efter indholdet i dit køleskab.

Mel og salt blandes med æg og fløde.

Lime, grønsagsfond, Knorr Umami, margarine og Knorr Italiana blandes i og røres sammen.

Dejen blandes med rodfrugter og grøntsager samt krydderurterne og til sidst kommes bagepulveret i.

Vaflerne steges i et vaffeljern til de er gyldne og sprøde.

Konfiture

Gulerødderne kommes på panden med Maille æblecidereddike og glaseres.

Appelsinen tilsættes og koges lidt ind.

Mango chutney tilsættes og koges hurtigt igennem.

Smagsættes med citronsaft og vendes med friskhakket kørvel.

Vaflerne serveres lune med konfituren.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Unilever Food Solutions
Ørestads Boulevard 73
2300 København
Danmark
43284100
Se profil
Besøg websitet

Ingredienser

Vaflerne

Konfiture

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.