En fantastisk ret der netop fremhæver sødmen i rodfrugterne – komplimenteret med syre i urter og creme samt umami fra glaceringen. Her får du stort set alle grundsmage i spil, og får samtidigt hævet rodfrugten til ”kødfulde” højder. En ret hvor en ganske sædvanlig urt bliver forædlet og får både modspil og medspil!
Skær spidserne af pastinak og persillerod i skiver af ca. 2 cm tykkelse. Den øverste, tykke del skæres i tern.
Steg de udskårne spidser gyldne i Milda 100%.
Damp selleri og resten af pastinakken og persilleroden møre i ovnen sammen med Knorr Piske, Miso Umami, Citrus Fresh og løg i tern. Blend til en lind pure og juster evt. med salt og peber samt lidt ekstra fløde.
Spinat, koriander, forårsløgstoppe, wasabi, grøntsagsfond samt saft og skal af lime blendes til en grov pesto.
Server de stegte rodfrugt-spidser på den cremede puré garneret med den grønne pesto – og meget gerne med friske koriander eller frisk kørvel.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Unilever Food Solutions
Ørestads Boulevard 73
2300 København
Danmark
43284100
Se profil
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.