Fremgangsmetode

Udskriv

Kamut-hveden

Klassisk er pilaf en orientalsk risret. I denne opskrift laver vi pilaf på kamut hvede, som brunes sammen med løg, selleri og karry, for at det siden koges i bouillon.Den lunkne pilaf vendes til sidst sammen med bønner, ristede solsikkekerner og stegt kylling. Server gerne retten sammen med citron, mynte, persille og kokos.

Sauter løg og selleri ved middel varme, tilsæt Knorr Professional Hvidløg, karry og stødt koriander.

Steg videre i nogle minutter under omrøring og vend kamut-hvede i, rør rundt.
 

Bouillonen

Tilsæt vand, Knorr Økologisk Hønsebouillon og salt, kog op og lad simre 8-10 min.

Hæld eventuelt overskydende vand fra.

Kyllingen

Steg kyllingen i Milda Flydende Stege 80 % indtil kyllingen har fået farve og er gennemstegt, krydr med salt og peber.

Serveringen

Damp bønneblandingen i 5 minutter og bland bønner og halvdelen af urterne og kamut-hveden. Anret pilaffen og top med stegt kylling, ristede solsikkefrø, kokosflager og krydderurter.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Unilever Food Solutions
Ørestads Boulevard 73
2300 København
Danmark
43284100
Se profil
Besøg websitet

Ingredienser

Kamut-hveden

Bouillonen

Kyllingen

Serveringen

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.