Fremgangsmetode

Udskriv

Steg kødet efter anvisning. Lad stegen hvile i 10 minutter, inden den skæres i skiver.

Svits ingefær og knust hvidløg i olie i to minutter. Tilsæt karry og mel og rist let. Tilsæt hønsefond og bring saucen til et simrepunkt. Lad den tykne under konstant omrøring. Tilsæt fløde, æblemost og honning og lad saucen simre i et minuts tid. Blend saucen helt glat med en stavblender og smag den til med salt og peber.

Skær bønnerne i halve og blanchér dem i letsaltet vand i 1 minut. Hæld vandet fra bønnerne og vend dem med olivenolie, finthakket chili, citronsaft og nigella-frø. Smag til med salt og peber.

Anret skiveskåret kamfilet med grønne bønner og spidskål. Pynt med limebåde og et drys ristede peanuts. Servér med jasminris og lun karrysauce dertil.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Danish Crown Professional
Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
89191919
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Spicy karrysauce

Grønne bønner

Pynt

Tilbehør

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.