Steg bacon på en pande, til det begynder at være sprødt. Læg den stegte bacon til afdrypning på fedtsugende papir. Steg løg og hvidløg med en smule olivenolie ved svag varme, til de er bløde og klare – men uden at de tager farve.
Tilsæt bacon og de øvrige ingredienser. Lad marmeladen simre i 1 time. Rør jævnligt i blandingen, og tilsæt mere vand, hvis det er nødvendigt. Lad marmeladen køle i 15-20min. og servér den som den er – eller blend marmeladen, hvis du ønsker en finere konsistens.
Tags: brunch, gris
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Danish Crown Professional
Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
89191919
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.