Ingredienser
- 1 g kamfilet af gris u/ben, tilsat lage, hvidløgsmarineret, TENDER PORK®
- 500 g tomat
- 125 g drænet tun i olivenolie
- 100 g mayonnaise
- 10 g kapers
- 2 stk ansjos 1-2 stk.
- 2 spsk saft af Citron 1-2 spsk
- 0,5 stk fintrevet skal af Citron økologisk
- 0,5 dl stegesky siet og skummet
- Salt
- friskkværnet peber
- 10 skiver brød
- kapersbær
- parmesan
- rucola
Fremgangsmetode
Steges i ovnen ved ca. 160 °C til centrumtemperaturen er 72 °C. Vær varsom med at salte, da lagen i forvejen indeholder salt.
Halvér tomater og læg dem på en bageplade. Krydr med salt og peber og spray med olie. Bag tomaterne ved 110 °C i 1½ time.
Blend tun, mayonnaise, kapers, ansjoser, citronsaft og citronskal til det er cremet.
Juster konsistensen med stegesky og smag til med salt og peber.
Skær kødet i skiver og anret på ristede brødskiver.
Kom saucen henover og pynt med kapers, tomater, parmesan og rucola.
Tip: Kan også fyldes i sandwichboller eller serveres som kold anretning med brød som tilbehør.
Har du spørgsmål til indholdet?
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Danish Crown Professional
Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
Tlf: 89191919