Steges i ovnen ved ca. 160 °C til centrumtemperaturen er 72 °C. Vær varsom med at salte, da lagen i forvejen indeholder salt.
Halvér tomater og læg dem på en bageplade. Krydr med salt og peber og spray med olie. Bag tomaterne ved 110 °C i 1½ time.
Blend tun, mayonnaise, kapers, ansjoser, citronsaft og citronskal til det er cremet.
Juster konsistensen med stegesky og smag til med salt og peber.
Skær kødet i skiver og anret på ristede brødskiver.
Kom saucen henover og pynt med kapers, tomater, parmesan og rucola.
Tip: Kan også fyldes i sandwichboller eller serveres som kold anretning med brød som tilbehør.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Danish Crown Professional
Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
89191919
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.