Ærte-otto med ristet chorizo-brunchpølse og jomfruhummer

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 600 g fine ærte
  • 300 g chorizo-brunchpølse TULIP FOODSERVICE
  • 30 stk jomfruhummerhale
  • 0,5 bdt persille
  • 0,25 fed hvidløg
  • 1 bdt ærtespirer
  • Salt
  • peber
  • 0,5 bdt purløg

Fremgangsmetode

Hak og blend persille og purløg med hvidløg og olie til en helt grøn krydderolie.

Lun ærterne i olien og smag til med salt og peber.

Grill hummerhaler og pølser og anret på den varme ærte-otto og drys med ærtespirer og revet parmesan. Servér straks.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Danish Crown Professional

Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
Tlf: 89191919

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.