Pisk æg, mælk, hvedemel, bagepulver, kanel, vaniljesukker og salt sammen i en skål. Vend risengrød i blandingen og lad det stå og trække i ½ time.
Varm en pande op med smør. Kom ¾ dl pandekagedej på panden og steg hver pandekage ved medium varme i 2-3 min., til de er gyldne. Kan med fordel steges i forvejen og lunes inden servering.
Portionsanret med 2 stk. brunchpandekager og drys med hakkefr mandler, chiafrø, appelsinfilter, granatæblekerner og frysetørrede hindbær. Servér med akaciehonning.
Serveringstip: Servér med vaniljeskyr eller hytteost.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Danish Crown Professional
Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
89191919
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.