Brun kødet på alle sider i hed olie. Krydr med salt og peber og stil til side.
Lav en kompot af karamelliserede rødløg smagt til med balsamico, brun farin, timian, salt og peber.
Læg tynde skiver parmaskinke med overlap på et skærebræt dækket med husholdningsfilm og kom løgkompotten på.
Smør evt. kødet med dijonsennep eller engelsk sennep og læg det på løgkompotten.
Rul det hele sammen til en fast pakke og læg på køl. Rul en storplade butterdej ud.
Overfør det indpakkede kød – uden husholdningsfilm – ti butterdejen og pak sammen til en helt lukket pakke.
Skær eventuelle dejrester fra og brug dem til at dekorere pakken med eller skær et fint mønster med en kniv uden at skære igennem dejen.
Pensl hele pakken med æg og bag i ovn ved 200 °C, til kernetemperaturen er cirka 60 °C (for en mørk rosa steg).
Tag ud og lad hvile lidt.
Servér med det ønskede tilbehør og tranchér gerne ved buffeten, så dine gæster kan nyde synet af den hele Piggy Wellington.
Læg en stribe blåskimmelost på løgkompotten, inden kødet lægges på.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Danish Crown Professional
Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
89191919
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.