Fremgangsmetode

Udskriv

Kog kartoflerne møre i letsaltet vand. Hæld vandet fra og damp dem tørre. Del evt. kartoflerne i halve. Pisk grov sennep, æbleeddike rapsolie sammen og smag til med salt og peber. Vend sennepsdressingen sammen med kartoflerne. Vend til sidst salaten med masser af frisk dild og persille. Skær agurkerne i skiver, ikke alt for tynde. Giv æbleeddike, vand, sukker, fennikelfrø og peber et opkog. Tilsæt agurkeskiverne og lad dem trække i lagen indtil servering (kan med fordel laves dagen før). Tilbered frikadellerne i varmluftsovn ved 180 °C i ca. 15 minutter. Anret kartoffelsalaten i små skåle sammen med agurker, de lune frikadeller og ristet rugbrød. Pynt med skovsyre og servér.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Danish Crown Professional
Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
89191919
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Syltede agurker

Tilbehør

Pynt

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.