Svits kødet i lidt olie sammen med løg og hvidløg. Kom oregano, chili og champignon ved og steg endnu 4-5 min. Smag til med salt og peber og bland med mozzarella samt persille.
Skær brødene halvt igennem i midten som til en hotdog og pil lidt af fyldet ud. Fyld brødene med blandingen og stop det godt ned i brødene. Læg dem i et ovnfast fad og bag dem ca. 10 min. ved 210 °C, til brødene er gyldne og osten smeltet.
Skær tomaterne i kvarte og knus dem en anelse. Bland med balsamico, honning, chili og persille. Smag til med salt og peber. Servér straks toppet med tomatsalat.
Tip: Kan også pakkes ind i filodej som trekanter og bages sprøde med tomatsalaten som tilbehør.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Danish Crown Professional
Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
89191919
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.