Rør det hakkede kød sejt med salt. Rør æggeblommer, fløde og krydderier i kødet. Form kødet til 30 små frikadeller. Lad smørret bruse op i en pande. Steg frikadellerne ca. 3-4 min. på hver side, til de er gyldne og gennemstegte. Hold dem lune. Pisk æggeblommerne med dijonsennep og æbleeddike samt salt, peber og sukker. Pisk olivenolie i, i en tynd stråle til du har en glat dressing. Vend dressingen med frisk frisée-salat og anret med julefrikadeller og tilbehør.
Servér med sprøde rugbrødsstænger.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Danish Crown Professional
Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
89191919
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.