Vend græskarstykkerne sammen med olivenolie, salt og kværnet peber. Fordel dem i en gastrobakke og bag dem i ovnen ved 175 °C varmluft til de er møre, ca. 20 min.
Pensl salatstykkerne med lidt olie og grill dem kort på en brandvarm grillpande. Pisk dijonsennep, æbleeddike og akaciehonning sammen. Smag til med salt og kværnet peber. Varm frikadellerne i ovnen ved 175 °C varmluft i ca. 10 min.
Anret de bagte græskarstykker sammen med radicchiosalat og frikadeller på en tallerken eller fad. Fordel dressingen over radicchiosalaten og dryp med græskarkerneolie samt ristede græskarkerner.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Danish Crown Professional
Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
89191919
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.