Kog den vilde quinoa som anvist på pakken og dræn vandet fra.
Kog edamamebønner, hvide bønner, gulerødder i tern og groftskårne bønner i bouillonen i 4 min.
Tilsæt quinoa og oliven og smag til med revet hvidløg, salt og peber.
Bland den rørte fars med finthakket chili, hakket persille, hakket feta og karrypasta.
Rør ingredienserne godt sammen og form til frikadeller.
Steg dem gyldne på en pande ved jævn varme i 5-6 min. på hver side. Smag creme fraichen til med hakket basilikum, salt og peber og servér den sammen med de varme frikadeller og quinoablandingen.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Danish Crown Professional
Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
89191919
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.