Fremgangsmetode

Udskriv

Halvér fignerne og steg dem på en grillpande på skærefladen 1-2 min. 
Sautér skalotteløg og hvidløg i olivenolie, til løgene er møre men uden at de tager for meget farve.
Rist brødene og smør straks med ”løgolie”.
Fordel skinke samt ost ovenpå og top med figner og balsamico-glaze.
Pynt evt. med lidt rucola.

Tip: Kan man ikke få friske figner, kan den også laves med friske ferskner, pærer eller abrikoser.
Skær fersknerne i både og beregn ½ pr. brød.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Danish Crown Professional
Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
89191919
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.