Halvér fignerne og steg dem på en grillpande på skærefladen 1-2 min.
Sautér skalotteløg og hvidløg i olivenolie, til løgene er møre men uden at de tager for meget farve.
Rist brødene og smør straks med ”løgolie”.
Fordel skinke samt ost ovenpå og top med figner og balsamico-glaze.
Pynt evt. med lidt rucola.
Tip: Kan man ikke få friske figner, kan den også laves med friske ferskner, pærer eller abrikoser.
Skær fersknerne i både og beregn ½ pr. brød.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Danish Crown Professional
Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
89191919
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.