Chipotle og ahornsirup marineret kamfilet med grillet aubergine og peberfrugt, chimichurri og fetaost

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 1 Kamfilet med chipotle og ahornsirup, 4.6kg
  • 30 aubergine
  • 5 gule peberfrugt
  • 5 røde peberfrugt
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 tsk flagesalt
  • 3 dl mandler
  • 250 g persille
  • 1 hvidløg revet
  • 2 citroner saft og revet skal
  • 0,5 spsk chili-flager
  • 3 dl olivenolie
  • 1 tsk Sort peber
  • 1 tsk flagesalt

Pynt

  • 300 g fetaost smuldret

Fremgangsmetode

Sådan tilbereder du retten

Steg kamfileten i ovnen efter anvisning. Vend mini aubergine og peberfrugter i olivenolie og salt. Gril på en varm grillpande indtil de har fine grillstriber og stadig har lidt “bid” tilbage. Rist mandler på en pande ved middel varme, indtil de er gyldenbrune. Hak persille og mandler groft. Bland revet hvidløg og citronskal til en fin masse. Bland massen med citronsaft, persille, mandler, chili-flager og olivenolie. Smag til med salt og peber. Skær skiver af kamstegen og anret med grillet aubergine og peberfrugt, chimichurri og fetaost.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Danish Crown Professional

Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
Tlf: 89191919

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.