Steg kødet efter anvisning. Lad stegen hvile i 10 minutter, inden den skæres i skiver. Skræl agurkerne, skær dem på langs og fjern den bløde midte. Skær agurkerne i mundrette både og snit chilien i tynde skiver. Bring eddike, hvidvin, vand og sukker i kog i sammen med korianderfrøene.
Hæld den kogende lage over agurker og chili og lad hele blandingen stå, indtil den har stuetemperatur. Bland alle ingredienser til koriandercreme sammen og smag til med salt og peber.
Kog ris og quinoa i letsaltet vand hver for sig efter anvisning på emballagen. Sigt vandet fra ris og quinoa og bland dem sammen. Varm en smule olivenolie i en pande og tilsæt karrypasta, gurkemeje og gul chili.
Vend ris og quinoa sammen på panden, indtil de er lune. Anret skiver af skinkesteg med pikante gule ris, asiatisk syltede agurker og koriandercreme. Pynt med frisk koriander. Server evt. dampede, grønne bønner til for et ekstra grønt pift til retten.
Asiatisk syltede agurker kan opbevares på køl i en lufttæt beholder i en uges tid.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Danish Crown Professional
Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
89191919
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.