Steg chorizopølserne gyldne på begge sider - hold dem lune. Pensl tomaterne med olivenolie og drys med salt. Bag dem i ovnen ved 225 ℃ varmluft i ca. 10 min.
Tilbered imens svampe og røræg. Rist svampene i olie på en meget varm pande, vend dem til sidst med en klat smør og drys med salt. Rør æggene sammen med creme fraiche og hæld æggeblandingen i en pande sammen med smørret.
Tilbered æggene ved jævn varme og under konstant omrøring til de har sat sig - drys med salt og peber. Server straks med stegte chorizopølser, bagte tomater og ristede svampe.
Pynt med tallerkensmækkerblade.
Anvend olie og smør til stegning.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Danish Crown Professional
Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
89191919
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.