Fremgangsmetode

Udskriv

Halvér tomaterne og læg dem i et ovnfast fad. Drys med timian og salt og dryp med olivenolie. Bag tomaterne ved 125 °C i 1½ time. Mix salt, timian og peber. Steg Chorizopølserne. Kog æggene smilende.

Rist brødene gyldne. Anret tomater sammen med lufttørret skinke, tapenade, halve æg, urtesalt, chorizo brunchpølser og brød på store tallerkener og servér. 

Tip: Hvis du har en multihakker, kan du med fordel mixe salt, timian og peber i denne. Hvis du ikke har frisk timian, kan tørret også bruges.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Danish Crown Professional
Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
89191919
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Urtesalt

Øvrigt

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.