Halvér tomaterne og læg dem i et ovnfast fad. Drys med timian og salt og dryp med olivenolie. Bag tomaterne ved 125 °C i 1½ time. Mix salt, timian og peber. Steg Chorizopølserne. Kog æggene smilende.
Rist brødene gyldne. Anret tomater sammen med lufttørret skinke, tapenade, halve æg, urtesalt, chorizo brunchpølser og brød på store tallerkener og servér.
Tip: Hvis du har en multihakker, kan du med fordel mixe salt, timian og peber i denne. Hvis du ikke har frisk timian, kan tørret også bruges.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Danish Crown Professional
Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
89191919
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.