Fremgangsmetode

Udskriv

Smelt smørret og tilsæt kærnemælken. Hæld blandingen i en skål og rør gæren ud i mælken. Tilsæt resten af ingredienserne (hold lidt mel tilbage). Ælt dejen grundigt sammen og stil den tildækket til hævning i 45 min. Vend dejen ud på et meldrysset bord og ælt den grundigt igennem. Del dejen i 25 – 30 små stykker og form dem til aflange brød. Fordel brødene på bageplader med papir og lad dem efterhæve tildækket i 30 min. Bag brødene ved 200 °C i ca. 12 - 15 min.

Bland alle ingredienserne til chili-mayonnaisen og smag til. Vend skalotteløg med æbleeddike og sukker. Lad blandingen trække på køl, indtil retten skal serveres. Rist pølserne på en pande ved lav varme, til de er gyldne og brune på begge sider. Skær hotdogbrødene op og fyld dem med lidt salat og dressing. Læg pølserne i og fordel ekstra chili-mayonnaise på toppen. Drys med sesamfrø, karse og servér.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Danish Crown Professional
Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
89191919
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Hotdogbrød - ca. 25-30 stk

Chili-mayonnaise

Lynsyltede skalotteløg

Pynt

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.