Fremgangsmetode

Udskriv

Grønkålspesto

Grønkålspesto: Blend grønkål, citron, pinjekerner, parmesan, hvidløg og olivenolie og smag til med salt og peber.

Parmesandip

 Bland creme fraiche, parmesan og sort peber sammen.

Anretning

Anret pålæg på et bræt. Kom grøntkålspesto, parmesandip, krydrede mandler og julekryddersmør i skåle. Pynt af med syltede rødløg og fuglegræs og servér med ristede flute, kiks eller knækbrød.

Julekrydrede mandler

Bland mandler sammen med honning, tørret timian og flagesalt. 

Kom på bageplade med bagepapir og bag i ovn ved 180 °C ca. 15 minutter, indtil honningen er karamelliseret og det dufter af timian og nødder.

Julesmør

Bland stuetempereret smør sammen med appelsinskal, kanel, ingefær, kardemomme og stødt nellike. Smag til med salt og kvænet sort peber. 

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Danish Crown Professional
Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
89191919
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Grønkålspesto

Parmesandip

Syltede rødløg

Julekrydrede mandler

Julesmør

Tilbehør

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.