Grønkålspesto: Blend grønkål, citron, pinjekerner, parmesan, hvidløg og olivenolie og smag til med salt og peber.
Bland creme fraiche, parmesan og sort peber sammen.
Anret pålæg på et bræt. Kom grøntkålspesto, parmesandip, krydrede mandler og julekryddersmør i skåle. Pynt af med syltede rødløg og fuglegræs og servér med ristede flute, kiks eller knækbrød.
Bland mandler sammen med honning, tørret timian og flagesalt.
Kom på bageplade med bagepapir og bag i ovn ved 180 °C ca. 15 minutter, indtil honningen er karamelliseret og det dufter af timian og nødder.
Bland stuetempereret smør sammen med appelsinskal, kanel, ingefær, kardemomme og stødt nellike. Smag til med salt og kvænet sort peber.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Danish Crown Professional
Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
89191919
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.