Fremgangsmetode

Udskriv

Tilberedning

  1. Snit løg i tynde skiver og bland med citronsaft og salt. Lad dem hvile i 1 time. 
  2. Tilsæt hakket persille. 
  3. Snit spidskål fint og vend den med æbleeddike, salt, rapsolie og hakket kørvel. 
  4. Hak græskarkerner groft. 
  5. Steg sandwichbøffer efter anvisning og lun burgerboller.
  6. Saml burgerne og servér straks.

 

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Danish Crown Professional
Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
89191919
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Citron- og persillemarinerede løg

Marineret spidskål

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.