Fjern alt kød fra hummerne; kløer, ben, hale osv. Gem de større stykker til serveringen, og sæt kødet til side til senere brug.
Skær ciabattaen i skiver, og rist skiverne.
Bland mayonnaise, syltede drueagurker, hakket estragon, knuste kapers, sennep og hakket persille til en tatarsauce. Krydr med citronsaft, salt og peber. Bland de mindre stykker hummer i saucen.
Fordel et par salatblade på brødet, tilsæt tatarsaucen, og læg de større stykker hummer ovenpå sammen med det pocherede æg. Drys hakket purløg over anretningen, og servér med et par citronskiver.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Royal Greenland
Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
98154400
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.