Flæk de pillede rødløg, giv dem et let opkog i eddiken og lad dem derefter køle af.
Skær bagekartoflerne i tynde skiver. Læg dem på en bageplade med bagepapir, dryp med olie og drys med salt. Bag dem i en 220 °C varm ovn i ca. 15 minutter til de er gyldne og let sprøde. Derefter stilles de til afkøling. Mayonnaise og chilisauce røres sammen.
Fordel de bagte kartofler løst på en tallerken, og læg den gravede laks ovenpå.
Pynt med syltede rødløg, chilimayonnaise og drys let med urter. Sérver med brød.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Royal Greenland
Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
98154400
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.